Galleria K | Anu Eskelin | Vielä ehtii!

Posted by on kesä 16, 2017 in Menneet Galleria K, Menneet VTS | No Comments

Viimeinen viikko pyörähti käyntiin Anu Eskelinin näyttelyä
Tänään on huomenna eilen
Näyttely avoinna 16.7. klo 16 asti
Tervetuloa!

Kuvan teos: What Day Is It Today?

Värien voimakkuus muuttuu Eskelinin maalauksissa yön tummista tunnelmista aamun sarastukseen, päivän kirkkauteen ja illansuun siniseen hetkeen. Teokset ovat abstrakteja, vaikka niissä voi nähdä muistoja Italiasta – maasta, joka on lähellä taiteilijan sydäntä. Eskelinin Italiassa viettämät ajanjaksot ovat tallentuneet mielen syvyyksiin ja pyrkivät ulos maalauksiin värien ja valon saattamina. Myös Suomen pimeän ja pitkän talven voi havaita teoksissa, samoin kuin kevään odotuksen, joka tuo tullessaan kaivatun valon.

Näyttely on avoinna 8.6.-16.7.2017 (Galleria K on suljettu 23.6.-1.7.2017)
ke klo 12-18 to-pe klo 11-17 la-su klo 12-16
Tervetuloa!

Share
English English Finnish Finnish