Peijaksen sairaalan käytävägalleria | Simo Räsänen | Alkukevät lofooteilla ja Senjalla

Posted by on heinä 5, 2017 in Menneet VTS, Taiteilijaseuran näyttelyt | No Comments

Simo Räsänen ALKUKEVÄT LOFOOTEILLA JA SENJALLA
Heinäkuu 2017 Peijaksen sairaalan käytävägalleria

Kaikki näyttelyn maisemavalokuvat on otettu Lofoottien saaristossa ja Senjan saarella, Pohjois-Norjassa huhtikuussa 2017. Ne esittelevät PohjoisAtlantin rannikon aikaista kevättä, vuodenaikaa, jolloin kasvit eivät ole vielä aivan heränneet talvilevoltaan. Lumikuurotkin ovat vielä hyvin tavallisia ja niitä saattaa olla jopa useita kertoja päivässä. Valokuvat näyttävät myös maiseman vaihtelevaa värimaailmaa ja valaistuksen muuttumista, mihin vaikuttavat olennaisesti sekä paikallinen sää että vuorokaudenaika.

hdr

Simo Räsänen on Vantaalla vuonna 1990 syntynyt kuvataiteilija. Räsänen valmistui kuvataiteilijaksi Lapin ammattikorkeakoulusta vuonna 2015. Räsänen tekee pääsääntöisesti digitaalisia maalauksia ja valokuvaa maisemia. Maantieteelliset muodot, luonnon valot ja maiseman värit ovat taiteilijan lempiaiheita.

Share
English English Finnish Finnish