Peijaksen sairaalan käytävägalleria | Aleksiina Salmi | HUUMA | 1.9.-30.9.2017


Aleksiina Salmi Hevoset rannalla

Aleksiina on vantaalainen kuvallisen ilmaisun artesaani, joka työskentelee työhuoneellaan Aleksis Kiven kadulla Helsingissä.
Aleksiina kuvailee taiteen tekemistään näin: ”Kuvataide antaa minulle tilaa hengittää, vaikka elämä muuten olisi joskus hankalaa. Kuvat toimivat ajatusteni kanavana, kun muuten sanoiksi pukeminen on joskus vaikeaa. Kuvat antavat rohkeutta, siksi rakastan voimakkaita värejä. Kuvieni avulla liikun eri paikoissa, kun liikkuminen muuten on rajallista. Rakastan luontoa ja eläimiä, siksi piirrän ja maalaan niitä ympärilleni. Voimakkaat värit puhuvat puolestani, kun en aina osaa sanoilla sanoa.”
ks. lisätietoa: aleksiinasalmi.blogspot.fi

Share
English English Finnish Finnish