Hammaslääkäri Oskari | Raija Rastas | Tekstiilitaideteoksia | 1.2.-31.3.2018

Löydän joka päivä kulkiessani uusia aarteita – lumoavia värejä, revittyjä kerroksia ja outoja kokoelmia. Löydöt siirtyvät teoksiini, joiden tunnelmat vaihtuvat hauraasta läpikuultavuudesta ja kerroksellisuudesta veistokselliseen kolmiulotteisuuteen. Ne tuovat esille voimakkaita tunteita, muistoja ja unelmia. Kun olet avoin ja utelias elämälle, huomaat, että aarre löytyy lähempää kuin arvaatkaan.

Valmistan teokseni erilaisilla ompelu- ja kirjontatekniikoilla, tekstiili- ja loimimaalauksella sekä kangaspuissa kutoen. Materiaaleina ovat langat, kuidut ja kankaat sekä erilaiset kovat materiaalit.

Tekstiilitaiteilija Raija Rastas Tammirinteentie 14 a, 01760 Vantaa

www.raijarastas.fi 040- 5266961

rhrastas@gmail.com

Instagram: rastasraija 

 

Share
English English Finnish Finnish