Galleria K | NÄYTTELYHAKU | 2019

Vantaan Taiteilijaseuran näyttelyhaku Galleria K:hon vuodelle 2019 on nyt käynnissä!

Hakuaika päättyy SUNNUNTAINA 20.5.2018 klo 24.00. Haku on kaikille avoin. Näyttelyajat ovat noin kolmen viikon mittaisia. Kalenterivuoden näyttelyistä puolet tuottaa Vantaan Taiteilijaseura ry ja puolet Vantaan Taidemuseo Artsi.

Vuoden 2019 jaossa olevat näyttelyajat ovat:

TAMMIKUU, HELMIKUU, MAALISKUU, HUHTIKUU, TOUKOKUU, LOKAKUU, MARRASKUU, JOULUKUU

Vantaan Taiteilijaseura ry:n näyttelytoimikunta tekee valinnan hakijoiden kesken. Hakijoille ilmoitetaan päätöksistä perjantaihin 8.6. mennessä.

Galleria K

Galleria K sijaitsee kaupungintalon viereisessä entisessä kirjastorakennuksessa (rakennusvuosi 1957, arkkitehdit Olli ja Eija Saijonmaa). Galleriaan on lyhyt matka Tikkurilan uudesta matkakeskuksesta. Vantaan Taiteilijaseura ry:n toimisto ja taidelainaamo sijaitsevat Galleria K:n yhteydessä. Galleria K:ssa järjestetään myös seminaareja ja luentoja. Galleria K:hon on aina vapaa pääsy.

Galleria K:n näyttelytila on avara ja korkea, yksi seinä on kokonaan ikkunaseinä, joten luonnonvaloa on runsaasti. Tilassa on kiskoripustus. Tila jakautuu alatasoon (68 m2) ja sitä kiertävään ylätasoon (119m2), jota reunustaa kaide.

Hakeminen

Näyttelyaikaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka toimitetaan VAIN SÄHKÖISESSÄ MUODOSSA. Hakemus tulee lähettää yhtenä korkeintaan 5 MB:n kokoisena PDF -tiedostona.

Hakemuksen tulee sisältää:
•    teoskuvia 5-10 kpl viimeaikaisesta tuotannosta
•    ansioluettelo
•    näyttelysuunnitelma (mitä näyttely sisältää, esim. maalauksia, valokuvia, veistoksia, installaatioita jne.)

Hakuaika päätyy 20.5.2018 klo 24.00. Hakuajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei käsitellä.
Näyttelyaikaa voi hakea koko galleriatilaan tai erikseen ala- tai ylätasolle. Myös taiteilijaryhmät voivat hakea näyttelyaikaa. Hakemukseen voi liittää toiveen näyttelyajankohdasta.

Myyntiprovisio

Myydyistä teoksista pidätetään provisiona 25% myyntihinnasta.

Vuokra

Koko gallerian vuokra on 690€, alataso 390€ ja ylätaso 340€.

Sähköiset hakemukset osoitteeseennayttelyt@vantaantaiteilijaseura.fi

Lisätietoja: Raimo Jaatinen, +358 50 5113625, raimojaatinen@hotmail.com