Peijaksen sairaalan käytävägalleria | SLL Vantaa | Valokuvanäyttely | 3.4.-4.5.2018

Posted by on maalis 21, 2018 in Menneet muut näyttelyt, Muut näyttelyt | No Comments

40 vuotta täyttänyt Suomen Luonnonsuojeluliiton Vantaan yhdistys ry perustettiin 4.2.1977 nimellä Vantaan ympäristönsuojeluyhdistys ry.
Tavoitteemme on Vantaan luonnon- ja ympäristönsuojelu, luontoharrastuksen lisääminen sekä valistus ympäristöasioissa.
Työmme ei ole helppoa kasvavassa kaupunkiympäristössä, mutta jokainen saavutettu voitto on voitto tulevien sukupolvien hyvinvoinnille.
Tavoitteiden saavuttamiseksi järjestämme seminaareja, yleisötapahtumia ja -retkiä. Ylläpidämme luontokoulua, jossa käy vantaalaisia luokkia opetuksessa ja joka järjestää myös ympäristöaiheisia kursseja. Lisäksi seuraamme Vantaan kaavoitusta.