Galleria K | Vantaan taidemuseo Artsin kokelmanäyttely | Tuolta tähän | 18.4.-21.6.2018

Vantaan taidemuseon kokoelmaa on kartutettu puoli vuosisataa ja teoksia on kaikkiaan yli 10 000. Kokoelmaan kuuluvat myös julkisen taiteen teokset. Taidemuseo esittelee säännöllisesti kokoelmateoksia Galleria K:ssa. TUOLTA TÄHÄN -näyttelyn teemoissa viipyy tunne ja ajatus itseään toistavasta historiasta, jossa mennyt ja menetetty maailma on tuotu tähän hetkeen ja päivään yksityisellä ja yleisellä tasolla. Muistaminen tuo esillepanoon välineidenvälisyyttä; muistaminen peilaa maailman tilaa. Näyttelyssä on teoksia 17 kuvataiteilijalta: Martti Aiha, Tuomo Blomqvist, Kari Cavén, Tizzi Fib, Radoslaw Gryta, Leena Halme, Markku Hirvelä, Armas Hursti, Sirpa Häkli, Juho Karjalainen, Inari Krohn, Harri Leppänen, Tapani Mikkonen, Jorma Puranen, Nina Roos, Pentti Sammallahti ja Anssi Törrönen.

 

 

 

Share
English English Finnish Finnish