Vantaan taiteilijaseuran ja Salon taiteilijaseuran yhteisnäyttely | Merigalleria | Future ? | 28.4.-2.9.2018

Salon taiteilijaseuran ja Vantaan taiteilijaseuran yhteisnäyttely Future? Merigalleriassa Mathildedahlin ruukkikylässä koko kesän 28.4.-2.9.2018!

Myyntinäyttelyn teema on meri, jota näyttelyn taiteilijat käsittelevät kukin omista näkökulmistaan. Teoksissa teemaa on monipuolisesti käsitelty sekä vesistöjen saastumisen että omien henkilökohtaisten kokemuksien kautta. Meri on läsnä Mathildan Marinassa fyysisestikin Merigallerian sijainnin vuoksi. Kaikki teokset ovat myynnissä ja heti mukaan otettavia.

Vantaan taiteilijaseurasta mukana Heli Kolho, Ulla Kuronen, Juha-Matti Pitkänen, Jaana Tuomisto ja Tea Warinowski.