Peijaksen sairaalan käytävägalleria | Anu Eskelin | 1.11.-30.11.2018

Posted by on marras 1, 2018 in Menneet muut näyttelyt, Muut näyttelyt | No Comments

Anu Eskelin, Open Your Mind, akryyli kankaalle, 2018, koko 100 x 100 cm

Näyttelyni koostuu akryylimaalauksista, joista suurimman osan olen maalannut kuluvan ja viime vuoden aikana.

Luonto on suurin inspiraationi lähde, sen kauneus, jonka soisin säilyvän. Mielessäni onkin usein nyt niin ajankohtainen ilmastonmuutos ja sen vaikutus tulevaisuuteemme. Kuljen kamera mukanani ja kuvaan lenkkimaastoni yksityiskohtia. En kuitenkaan maalaa suoraan valokuvistani, mutta viitteitä niistä näen abstrakteissa teoksissani. Maalaukseni syntyvät musiikin soidessa ja alitajunnastani kumpuavista muistijäljistä. Värit, jotka ovat minulle erityisen tärkeitä, vahvistuivat helteisen kesän aikana, syksyn ja kevään myrskytuulet puhaltavat yhä voimakkaammin. Hätä maailmassa on todellinen, mutta silti minussa elää toivon kipinä. Sitä kipinää koetan pitää yllä omilla valinnoillani.

www.anuskelin.com
IG:@anueskelin

Anu Eskelin, Talk to Me! akryyli kankaalle, 2018, koko 80 x 65 cm

Share
English English Finnish Finnish