Galleria K | Tuula Lukkarinen | Mielen luontokuvat | 7.3.-31.3.2019

Maalauksissani on lähes aina pohjana jokin luontoelämys, mutta kiinnostavia ovat myös ihmisen jäljet: vanhat rakennukset ja puistot. Minuun vaikuttaa paljon se ympäristö, jossa elän. Olen aina ollut kaupunkilainen, mutta silti mielelläni kuvaan luontoa, maisemaa. Maalaan tarkoituksella värikkäästi ja mehevästi, koska se kuvaa parhaiten mielenmaisemaani, ja sitä miten maailman koen. Värit ovat minulle hyvin tärkeitä, ovat aina olleet. Näen sanat ja luvut eri väreinä. Olen kuulemma siis synesteetikko eli ihminen, jolla aistit ovat tavallaan sekoittuneet. Siitä ominaisuudesta on ollut minulle paljon hyötyä, koska se auttaa näkemään uudella tavalla asioita. Kaiken kaikkiaan innostun yhä uudelleen kuvan tekemisen prosessista. Kaikki näyttelyssä esillä olevat maalaukseni ovat öljyväritöitä ja valmistuneet kahden viime vuoden aikana.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/339264826689533/

Tuula Lukkarinen, Ennen iltaa I, 2018, öljy kankaalle, 60 x 60 cm
Tuula Lukkarinen, Ennen iltaa II, 2018, öljy kankaalle, 60 x 60 cm
Tuula Lukkarinen, Unikukat, 2018, öljy kankaalle, 92 x 73 cm
Share
English English Finnish Finnish