Galleria K | NÄYTTELYHAKU 2020 | DL 17.5.2019

Vantaan Taiteilijaseuran näyttelyhaku Galleria K:hon vuodelle 2020 on nyt käynnissä!

Hakuaika päättyy PERJANTAINA 17.5.2019 KLO 24.00. Haku on kaikille avoin. Näyttelyajat ovat noin kolmen tai neljän viikon mittaisia. Kalenterivuoden näyttelyistä puolet tuottaa Vantaan Taiteilijaseura ry ja puolet Vantaan Taidemuseo Artsi.

Vuoden 2020 jaossa olevat näyttelyajat ovat:

• TAMMIKUU
  • HELMIKUU
  • HEINÄKUU
  • ELOKUU
  • SYYSKUU

Vantaan Taiteilijaseura ry:n näyttelytoimikunta tekee valinnat määräaikaan tulleista hakemuksista. Hakijoille ilmoitetaan päätöksistä kesäkuun aikana.

Galleria K

Galleria K sijaitsee kaupungintalon viereisessä entisessä kirjastorakennuksessa (rakennusvuosi 1957, arkkitehdit Olli ja Eija Saijonmaa). Galleriaan on lyhyt matka Tikkurilan uudesta matkakeskuksesta. Vantaan Taiteilijaseura ry:n toimisto ja taidelainaamo sijaitsevat Galleria K:n yhteydessä. Galleria K:ssa järjestetään myös seminaareja ja luentoja. Galleria K:hon on aina vapaa pääsy.

Galleria K:n näyttelytila on avara ja korkea, yksi seinä on kokonaan ikkunaseinä, joten luonnonvaloa on runsaasti. Tilassa on kiskoripustus. Tila jakautuu alatasoon (68 m2) ja sitä kiertävään ylätasoon (119m2), jota reunustaa kaide.

Hakeminen

Näyttelyaikaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka toimitetaan VAIN SÄHKÖISESSÄ MUODOSSA. Hakemus tulee lähettää yhtenä korkeintaan 5 MB:n kokoisena PDF -tiedostona.

Hakemuksen tulee sisältää:

• teoskuvia 5-10 kpl viimeaikaisesta tuotannosta
  • ansioluettelo
  • näyttelysuunnitelma (mitä näyttely sisältää, esim. maalauksia, valokuvia, veistoksia, installaatioita jne.)

Hakuaika päättyy 17.5.2019 klo 24.00. Hakuajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei käsitellä.

Näyttelyaikaa voi hakea koko galleriatilaan tai erikseen ala- tai ylätasolle. Myös taiteilijaryhmät voivat hakea näyttelyaikaa. Hakemukseen voi liittää toiveen näyttelyajankohdasta.

Myyntiprovisio

Myydyistä teoksista pidätetään provisiona 25% myyntihinnasta.

Vuokra

Koko gallerian vuokra on 730 €, alataso 410 € ja ylätaso 360 €.

Sähköiset hakemukset osoitteeseen: nayttelyt@vantaantaiteilijaseura.fi

Lisätietoja: Eeva Tamminen, koordinaattori, +358451961155, info@vantaantaiteilijaseura.fi tai Satu Laurel, näyttelytoimikunnan puheenjohtaja, satu.laurel@gmail.com