Peijaksen sairaalan käytävägalleria | Riikka-Liina Martiskainen | Hetkiä kesäyössä | 4.3.-30.3.2019

Rakastan kesäöiden valoa. Kesäyöt ovat taianomaisia. Usva tai laskeutuva hämärä kätkevät jotain syleilyynsä, pehmentävät sävyt, eivätkä paljasta kaikkea katsojalle tai kulkijalle. Hämärässä taas muut aistit herkistyvät. Kesällä metsä ei ole koskaan hiljainen.

Maaliskuun lisääntyvä valo kääntää mielen jo kevättä ja kesää kohti. Peijaksen sairaalan näyttelyssä on luvassa pehmeitä, usvaisia ja salaperäisiäkin kesäyön maisemia. Maalaan valoa ja tunnelmia värin viemänä.

Lämpimästi tervetuloa!

Riikka-Liina Martiskainen

HETKIÄ KESÄYÖSSÄ”

maalauksia maisemista

4.- 30.3.2019

Peijaksen sairaala

Sairaalakatu 1, 01400 Vantaa

Kahvion viereinen käytävä

Avoinna arkisin klo 8-16

Riikka-Liina Martiskainen, Kultaa, 2019
Riikka-Liina Martiskainen, Sininen hetki I, 2018
Share
English English Finnish Finnish