Satu Laurel – Galleria K 26.11. – 20.12.2015

Posted by on joulu 9, 2015 in Menneet Galleria K | No Comments

SALAISUUS PUUTARHASSA

Mitä tapahtuu, kun taiteilija löytää kodin kauneudesta? Millaista jälkeä syntyy kun kaipaus konkretisoituu kuviksi ja kiitos saa muodon ja värit?

Satu-Laurel-Salaisuus-puutarpienennetty-(73x60cm)2015

Satu Laurelin näyttely Salaisuus puutarhassa on pieni, mutta kaunis kattaus kuluneen vuoden tuotannosta. Taulut sykkivät runsautta ja elämää, mutta kätkevät sisäänsä ajatuksia ja oivalluksia elämästä ja sen rajallisuudesta. Jokainen taulu on tarina tai runo, jossa ei ole oikeaa tai väärää tulkintaa.

Teosteni perustana on ainainen kaipuu kauneuteen. Taulujen kuva-aiheet kuten ovet, portit tai portaat kertovat tästä matkanteosta. Olen ollut aina kiinnostunut kauniista ja ylevästä, myös filosofisessa mielessä. Taulujen avulla työstän näitä käsitteitä konkreettisesti ja saan maalatessani olla osa niitä.

Satu Laurel on Lontoossa, Jyväskylässä ja Helsingissä koulutuksensa saanut filosofian maisteri ja kuvataiteilija, joka työskentelee Vantalla. Hänellä on ollut näyttelyitä vuodesta 2002 alkaen.  Lisätietoja:

Satu Laurel 050-4096718

http://www.satulaurel.com

satu.laurel@gmail.com

 

 

Share
English English Finnish Finnish