Vantaan Taiteilijaseura ry:n jäseneksi voivat hakea ammattitaiteilijat, jotka joko asuvat tai työskentelevät Vantaalla.

Vapaamuotoisen hakemuksen voi jättää milloin tahansa vuoden aikana. Uudet jäsenvalinnat tehdään aina hakemuksen jättöpäivästä seuraavassa seuran vuosikokouksessa keväällä tai syksyllä. Hakemuksia käsitellään siis kaksi kertaa vuodessa.

Hakemuksen voi lähettää sähköisesti osoitteeseen info@vantaantaiteilijaseura.fi tai perinteisellä postilla osoitteeseen Vantaan Taiteilijaseura ry, Galleria K, PL 1571, 01030 VANTAAN KAUPUNKI.

Hakemuksessa tulee olla:

  • taiteilijan yhteystiedot
  • ajantasainen ansioluettelo (ansioluettelosta tulee ilmetä hakijan koulutus, näyttelytoiminta ryhmiteltynä yksityis-, ryhmä- ja yhteisnäyttelyihin sekä muu ansioituminen kuvataiteilijana)
  • hyvälaatuisia ja viimeaikaisia teoskuvia vähintään 3 kpl, enintään 10 kpl (kuvista tulee löytyä teostiedot: teoksen nimi, vuosi, tekniikka, koko)
  • hakemus tulee lähettää yhtenä pdf-tiedostona

HUOM! Kotisivut tai sosiaalisessa mediassa esillä olevat kuvat EIVÄT riitä teoskuviksi.

Jäseniltä peritään 50 €/vuosi jäsenmaksua. Jäsenet saavat vuokrata Taiteilijatalo Gjutarsin tiloja alennettuun hintaan, tuoda teoksia taidelainaamoon sekä osallistua vuotuisiin yhteisnäyttelyihin ja tapahtumiin. Vantaan Taiteilijaseura tarjoaa joka vuosi näyttelymahdollisuuksia Peijaksen sairaalassa ja Vantaan palvelutaloissa. Seuran kautta on mahdollista hakea myös residensseihin Unkariin, Itävaltaan, Viroon, Islantiin ja Ruotsiin. Jäsenille lähetetään kuukausittainen jäsenkirje, jossa tiedotetaan seuran tapahtumista, näyttelymahdollisuuksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Share
English English Finnish Finnish