Taiteilijatalo Gjutars sijaitsee idyllisessä kulttuurimiljöössä Vantaan Kuninkaalassa, Vanha Kuninkaalantie 6, ainoastaan muutaman minuutin kävelymatkan päässä Tikkurilan juna-asemalta. Taiteilijatalo Gjutarsin yläkerrassa on Vantaan Taiteilijaseuran residenssiasunto ja studio. Alakerran valoisaa tilaa voi vuokrata kurssitoimintaan, yksityistilaisuuksiin tai näyttelyitä varten itsevalvontaperiaatteella. Gjutarsia ympäröi vehreä piha puutarhoineen.

Hakuohjeet asuntoon löytyvät kohdasta residenssi.

Seuran jäsenille Taiteilijatalo Gjutarsin vuokrat ovat alhaisempia. Oletuksena on, että jäsenet tuntevat Gjutarsin tilat ennestään, eivätkä tarvitse opastusta. Avain Gjutarsin tiloihin haetaan ja palautetaan Galleria K:n valvojalle. Muuten vuokraaja toimii täysin itsenäisesti.

Siivoaa omat jälkensä, vie roskat ulkoroskikseen ja huolehtii ovet lukkoon lähtiessään.

galleria

Hinnasto 2018

Gjutars alakerta

Tila on käytössä klo 24 saakka, yöpymisiä ei sallita

kesäkausi huhtikuu-syyskuu:

ma-to 120 € / vrk

ma-to 220 € / 2 vrk

pe-su 150 € / vrk

pe-su 250 € / 2 vrk

talvikausi lokakuu-maaliskuu:

ma-to 100 € / vrk

ma-to 180 € / 2 vrk

pe-su 120 € / vrk

pe-su 200 € / 2 vrk

Jäseniltä hinta vuoden ympäri 50 € / vrk, 95 € / 2 vrk

(Pantti palautetaan avaimia luovuttaessa mikäli siivouksesta on huolehdittu sopimuksen mukaisesti.)

Taiteilijan työhuone

TYÖHUONE 140 € / kk

n. 15m2 huone omalla sisäänkäynnillä.  Käytössä  yhteiskeittiö ja  wc.

Kellarista on mahdollista saada pieni varastotila käyttöön. Vuokraan sisältyy vesi ja sähkö.

NÄYTTELYTILA

1 viikko 150€            (jäsenet 80€)

2 viikkoa 250€           (jäsenet 160€)

3 viikkoa 350€           (jäsenet 240€)