Taiteilijatalo Gjutars sijaitsee idyllisessä kulttuurimiljöössä Vantaan Kuninkaalassa, Vanha Kuninkaalantie 6, ainoastaan muutaman minuutin kävelymatkan päässä Tikkurilan juna-asemalta. Taiteilijatalo Gjutarsin yläkerrassa on Vantaan Taiteilijaseuran residenssiasunto ja studio. Alakerran valoisaa tilaa voi vuokrata kurssitoimintaan, yksityistilaisuuksiin tai näyttelyitä varten itsevalvontaperiaatteella. Gjutarsia ympäröi vehreä piha puutarhoineen.

Hakuohjeet asuntoon löytyvät kohdasta residenssi.

Taiteilijatalo GJUTARSin tilavuokrat 2017

Seuran jäsenille Taiteilijatalo Gjutarsin vuokrat ovat alhaisempia. Oletuksena on, että jäsenet tuntevat Gjutarsin tilat ennestään, eivätkä tarvitse opastusta. Avain Gjutarsin tiloihin haetaan ja palautetaan Galleria K:n valvojalle. Muuten vuokraaja toimii täysin itsenäisesti.

Siivoaa omat jälkensä, vie roskat ulkoroskikseen ja huolehtii ovet lukkoon lähtiessään.

galleria

Hinnasto

Gjutars alakerta

Tila on käytössä klo 24 saakka, yöpymisiä ei sallita

yksi päivä 90€            ( jäsenet 45 €) + Siivouspantti 50€

kaksi päivää 150€      (jäsenet 90€)   + Siivouspantti 50€

(Pantti palautetaan avaimia luovuttaessa mikäli siivouksesta on huolehdittu sopimuksen mukaisesti.)

Taiteilijan työhuone

TYÖHUONE 130€/kk

n.15m2 huone omalla sisäänkäynnillä.  Käytössä  yhteiskeittiö ja  wc.

Kellarista on mahdollista saada pieni varastotila käyttöön. Vuokraan sisältyy vesi ja sähkö.

NÄYTTELYTILA

1 viikko 150€            (jäsenet 100€)

2 viikkoa 250€           (jäsenet 200€)

3 viikkoa 350€           (jäsenet 300€)