Taiteilijatalo Gjutars.

Taiteilijatalo Gjutars sijaitsee idyllisessä kulttuurimiljöössä Vantaan Kuninkaalassa, Vanha Kuninkaalantie 6, ainoastaan muutaman minuutin kävelymatkan päässä Tikkurilan juna-asemalta. Taiteilijatalo Gjutarsin yläkerrassa on Vantaan Taiteilijaseuran residenssiasunto ja studio. Alakerrassa sijaitsee taiteilijalle vuokrattava työhuone. Alakerran valoisaa tilaa voi vuokrata kurssitoimintaan, yksityistilaisuuksiin tai näyttelyitä varten itsevalvontaperiaatteella. Gjutarsia ympäröi vehreä piha puutarhoineen.

Seuran jäsenille Taiteilijatalo Gjutarsin vuokrat ovat alhaisempia. Oletuksena on, että jäsenet tuntevat Gjutarsin tilat ennestään, eivätkä tarvitse opastusta. Avain Gjutarsin tiloihin haetaan ja palautetaan Galleria K:n valvojalle. Muuten vuokraaja toimii täysin itsenäisesti. Vuokraajan vastuulla on siivota omat jälkensä, viedä roskat ulkona sijaitsevaan jäteastiaan ja laittaa ovet lukkoon lähtiessään.

galleria

HINNASTO 2018

GJUTARS ALAKERTA

Tila on käytössä klo 24 saakka, yöpymisiä ei sallita.

Kesäkausi huhtikuu-syyskuu:
ma-to 120 € / vrk
ma-to 220 € / 2 vrk
pe-su 150 € / vrk
pe-su 250 € / 2 vrk

Talvikausi lokakuu-maaliskuu:

ma-to 100 € / vrk
ma-to 180 € / 2 vrk
pe-su 120 € / vrk
pe-su 200 € / 2 vrk
Jäseniltä hinta vuoden ympäri 50 € / vrk, 95 € / 2 vrk.

(Pantti palautetaan, mikäli siivouksesta on huolehdittu sopimuksen mukaisesti.)

TAITEILIJAN TYÖHUONE

Vuokra 140 € / kk

Työhuone on kooltaan noin 15m2 omalla sisäänkäynnillään. Käytössä yhteiskeittiö ja wc. Vuokraan sisältyy vesi ja sähkö.

NÄYTTELYTILA

1 viikko 150€            (jäsenet 80€)
2 viikkoa 250€           (jäsenet 160€)
3 viikkoa 350€           (jäsenet 240€)