Taiteilijatalo Gjutars.

Taiteilijatalo Gjutars sijaitsee idyllisessä kulttuurimiljöössä Vantaan Kuninkaalassa, Vanha Kuninkaalantie 6, ainoastaan muutaman minuutin kävelymatkan päässä Tikkurilan juna-asemalta. Taiteilijatalo Gjutarsin yläkerrassa on Vantaan Taiteilijaseuran residenssiasunto ja studio. Alakerrassa sijaitsee taiteilijalle vuokrattava työhuone. Alakerran valoisaa tilaa voi vuokrata kurssitoimintaan, yksityistilaisuuksiin tai näyttelyitä varten itsevalvontaperiaatteella. Gjutarsia ympäröi vehreä piha puutarhoineen.

 

Seuran jäsenille Taiteilijatalo Gjutarsin vuokrat ovat alhaisempia. Oletuksena on, että jäsenet tuntevat Gjutarsin tilat ennestään, eivätkä tarvitse opastusta. Avain Gjutarsin tiloihin haetaan ja palautetaan Galleria K:n valvojalle. Muuten vuokraaja toimii täysin itsenäisesti. Vuokraajan vastuulla on siivota omat jälkensä, viedä roskat ulkona sijaitsevaan jäteastiaan ja laittaa ovet lukkoon lähtiessään. 

galleria

HINNASTO 2019

Tila on käytössä klo 24 saakka, yöpymisiä ei sallita. Siivouspantti 50 €. (Pantti palautetaan, mikäli siivouksesta on huolehdittu sopimuksen mukaisesti.)

GJUTARS ALAKERTA

Kesäkausi huhtikuu-syyskuu:
ma-to 125 € / vrk
pe-su 170 € / vrk
 
Talvikausi lokakuu-maaliskuu:
ma-to 95 € /vrk
pe-su 130 €/ vrk
 
Muut ajat sopimuksen mukaan. Tuntivuokra 20 €/h.
Jäseniltä hinta vuoden ympäri 50 €/vrk ja tuntivuokra 15 €/h.

 

NÄYTTELYTILA

1 viikko      170 €         (jäsenet 80 €)
2 viikkoa    270 €         (jäsenet 150 €)

Tiedustelut ja varaukset: info@vantaantaiteilijaseura.fi

Share
English English Finnish Finnish