Gjutars | Croquis- ja maalaustapahtuma | Sunnuntai 1.9.2019 | Klo 12-17

Sunnuntaina 1.9.2019 Vantaan taiteilijaseura järjestää Taiteilijatalo Gjutarsissa Croquis- ja maalaustapahtuman klo 12-17!

Vantaan taiteilijaseura haluaa tarjota tilaisuuden kaikille, niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuvataiteen harrastajille, piirtää croquis’ta alastonmallin kanssa sekä maalata akryyli- tai akvarelliväreillä. Tapahtumaan kannattaa ottaa mukaan omat välineet, jos sellaiset löytyvät jo omasta takaa, mutta seura myy hyvin edulliseen hintaan materiaaleja kuten akryyli- ja akvarellivärejä, akvarellipaperia ja pensseleitä myös niille, joilla tarve sellaisille on. Lisäksi tarjolla on edullisesti pientä syötävää ja juotavaa.

Aloitamme klo 12 croquis’lla ja klo 14 jälkeen jatketaan maalauksella. Croquis’ta vetää Anne Kauppila ja maalausta Albert Adel. Kummatkin ovat Vantaan taiteilijaseuran jäseniä.

Tapahtumaan on VAPAA PÄÄSY!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1669694206496496/

Posted in Tapahtumat, Uutiset.