Vantaan taiteilijaseuran Taidelainaamo on uudistettu

Tervetuloa tutustumaan uuteen Vantaan taiteilijaseuran Taidelainaamoon.

Vantaan taiteilijaseuran Taidelainaamo uudistettiin syksyn alussa ja nyt upeissa, uusissa tiloissamme on kaikki viimeisetkin silaukset tehty. Tilan suunnitteli seuran jäsen Riika Anundi ja remontin toteutuksesta vastasi Vantaan kaupungin Tilakeskus. Taidelainaamon fyysisten tilojen uudistus on osa Vantaan taiteilijaseuran laajempaa taidelainaamon kehityshanketta, joka on käynnissä vuonna 2019 ja vuoden 2020 alussa. Taidelainaamon kehityshankkeeseen seura sai Opetus- ja kulttuuriministeriöltä joulukuussa 2018 apurahaa, jonka avulla erilaiset parannukset ja uudistukset toteutetaan.

Tilojen suunnittelussa haluttiin kunnioittaa vuonna 1957 rakennetun Galleria K:n (entisen kaupunginkirjaston) arkkitehtuuria ja ajan henkeä. Uusi taidelainaamo on kodikas, lämmin, tyylikäs ja avara. Esillä on nyt monipuolinen valikoima teoksia Vantaan taiteilijaseuran jäseniltä. Uusissa tiloissamme voi myös istahtaa ja rentoutua teoksien keskellä. Taidelainaus toimii yksinkertaisesti: vuokraa teos ja maksa kerran kuussa teosta pienellä summalla pois. Halvimmillaan taidetta voi hankkia omalle seinälle 20 €/kk. Tule käymään ja tutustumaan valikoimaamme!

Posted in Uutiset.