GALLERIA K | KUKKIA KUOLLEEN KISSAN HAUDALLE JA PERHOSTEN SIIPIÄ RUMILLE VANHOILLE MIEHILLE | AULIS HARMAALA | 3.6.-2.7.2023

Aulis Harmaalan näyttelyssä "Kukkia kuolleen kissan haudalle ja perhosten siipiä rumille vanhoille miehille" on kaksi teossarjaa. Teossarjoja yhdistää taiteilijan omakohtaiset kokemukset ja ihmisen tarve kuvitella eläinhahmojen oloisia myyttejä.

Aulis Harmaalan näyttelyssä "Kukkia kuolleen kissan haudalle ja perhosten siipiä rumille vanhoille miehille" on kaksi teossarjaa. Se on esillä Galleria K:n ylätasossa 3.6.- 2.7.2023.

Kukkia kuolleen kissan haudalle -teoksen piirroksissa, maalauksissa ja installaatiossa sivutaan taiteilijan henkilökohtaisia elämänkokemuksia ja maailman muutoksia. Näkökulmana on kissojen ja ihmisten yhteiselo. Kissasta on jäänyt muistoksi viimeinen pökäle mystiseen puuveistokseen. Taiteilija on puolisonsa kanssa kerännyt kissanviiksiä nauhaan, joka on esillä lasivitriinissä. Perhosten siipiä rumille vanhoille miehillekoostuu farkkutakkiin ja liiveihin liitetyistä paperisista siivistä ja valokuvista perhoskokoelmasta.

Teossarjoja yhdistää taiteilijan omakohtaiset kokemukset ja ihmisen tarve kuvitella eläinhahmojen oloisia myyttejä. Viimeiset teokset ovat keväältä 2023 ja mukana on myös vanhempia teoksia uusina tulkintoina.

Kuvataiteilija Aulis Harmaalan teokset ovat viime vuosina olleet öljymaalauksia ja installaatioita. Näyttelyiden teemoissa on usein henkilökohtaiseen elämään liittyviä kokemuksia ja yhteiskunnallisia asioita. Hän asuu Espoossa, on syntynyt vuonna 1966 ja valmistunut taiteen maisteriksi Aalto yliopistosta vuonna 2011.

Näyttelyn avajaiset ovat 2.6. kello 17-19.

HUOM! Galleria K on suljettu to 22.6. sekä to-pe 28.-30.6. katutöiden aiheuttaman tärinän vuoksi. Avoinna la-su 1.-2.7.23.

Tervetuloa taiteilijatapaamiseen sunnuntaina 2.7. klo 14-16!

Tervetuloa!

www.aulisharmaala.info

www.instagram.com/aulisharma/

Posted in Näyttelyt, Uutiset.