Vuokraa tila

Taiteilijatalo Gjutarsin noin 45 neliön kokoinen juhlatila talon ensimmäisessä kerroksessa soveltuu erinomaisesti yksityistilaisuuksiin, näyttelytilaksi tai kurssitoimintaan. Vuokraa Gjutars edulliseen hintaan ja saat mainion tilan juhliisi tai näyttelyysi!

JUHLATILAN VUOKRAUS ON PÄÄTTYNYT. Vuokraamme Gjutarsia ainoastaan näyttelytoimintaan vuoden 2022 alusta lähtien.

Taiteilijatalo Gjutarsin alakertaa vuokrataan yksityistilaisuuksiin, kurssitoimintaan tai näyttelyihin.

Vuokraajan käytössä ovat juhlasali, alakerran eteinen, keittiö, ja WC sekä puutarha. Tila on kooltaan n. 45 m2. Tilassa on tuolit ja pöydät 30 hengelle. Keittiössä on astianpesukone, jääkaappipakastin, liesi, uuni, kahvinkeitin, kahvi- ja ruoka-astiasto 30 hengelle sekä n. 60 kpl viinilaseja. Puutarhaan meillä on tarjolla juhlatelttoja 2 kpl lisämaksua vastaan joka on 15€ / kpl

Vuorokauden vuokra-aika alkaa klo 10.00 ja loppuu seuraavana päivänä klo 10.00. Taiteilijatalo Gjutarsin residenssivuokralaisen takia alakerran tiloissa ei saa oleskella klo 24.00-8.00 välisenä aikana, tällä taataan rauha residenssiasukkaalle. Vuorokauteen voi lunastaa lisätunteja hintaan 15 €/tunti, jos vuokralainen esim. haluaa järjestellä juhlia ennen klo 10.00 tai tarvitsee siivousaikaa seuraavan vuorokauden puolella vielä klo 10.00 jälkeen. Näissä tapauksissa on varmistettava, ettei tilaan ole tulossa toista vuokralaista.

JUHLATILAN VUOKRAUSHINNASTO 1.6.2020 ALKAEN

Kesäkausi huhtikuu-syyskuu:

ma-to 120 € / vrk

pe-su 160 € / vrk

280 € / 2 vrk

Juhlapyhinä veloitamme 190€ / vrk

Talvikausi lokakuu-maaliskuu:

ma-to 90 € /vrk

pe-su 120 € / vrk

200 € / 2 vrk

Juhlapyhinä veloitamme 190€ / vrk

Siivouspantti 50 €. Pantti palautetaan, mikäli siivouksesta on huolehdittu sopimuksen mukaisesti.

Jäseniltä hinta 50 €/vrk ja tuntivuokra 15 €/h.

NÄYTTELYTILAN VUOKRAUSHINNASTO 2021

1 viikko  170 €     (jäsenet 80 €)

2 viikkoa 270 €     (jäsenet 150 €)

SOPIMUSEHDOT

Tila luovutetaan käytettäväksi sellaisena kuin se on sopimuskauden alkaessa. Vuokralaisen tulee huolehtia huoneistosta huolellisesti. Huoneistossa ei saa tupakoida eikä sinne saa tuoda kotieläimiä. Vuokralaiselle luovutetaan tilan hallinnan luovutuksen yhteydessä 1 kappaletta avaimia. Tapahtuman järjestäminen on tilavuokraajan vastuulla. Vuokralainen vastaa siitä, ettei tila vahingoitu tapahtumajärjestäjien tai vieraiden toimesta. Tila tulee luovuttaa siinä kunnossa kuin se sopimusajan alkaessa oli. Jos huoneiston loppusiivous on tekemättä tai huoneiston kunto ei muutoin vastaa vuokrasopimuksessa sovittua, vuokranantaja saa pidättää siivous- ja korjauskulut siivouspantista. VTS ei vastaa tiloihin tapahtuman päättymisen jälkeen jätetystä omaisuudesta. Mikäli avainta ei ole palautettu määräaikaan mennessä, peritään vuorokauden lisämaksu.

Tilavuokraaja saa käyttää Gjutarsin tuoleja ja pöytiä sekä tikkaita valmisteluissaan. Vuokralainen saa myös käyttää tilasta löytyvää astiastoa ja pesuaineita. Vuokralainen tuo omat vessapaperit. Kaikki lainattu omaisuus tulee palauttaa takaisin paikalleen tapahtuman päätyttyä. Vuokra-aika on klo 10.00 -24.00.

Tilavarauksen peruutus on tehtävä sähköpostitse info@vantaantaiteilijaseura.fi tai puhelimitse 045 196 1155 toimiston aukioloaikana. Mikäli vuokraaja peruuttaa tilavarauksensa, hän on velvollinen maksamaan vuokrasta seuraavasti:

  • 50 % vuokrahinnasta, jos peruutus tehdään 30-14 päivää ennen varauspäivämäärää
  • 100 % vuokrahinnasta, jos peruutus tehdään 14-0 päivää ennen varauspäivämäärää
  • Force majeure- eli ylivoimaisesta esteestä johtuen (esim. vesivahinko, tulipalo, hirmumyrsky, sairastuminen, jolloin lääkärintodistus esitettävä) vuokralainen/vuokranantaja voi perua varauksen ilman korvausvelvollisuutta ennen varauksen alkua. Vuokraajalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

Tästä sopimuksesta johtuvat osapuolten väliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan neuvotteluteitse. Mikäli erimielisyyttä ei voida ratkaista neuvottelemalla, ratkaistaan erimielisyydet Vantaan käräjäoikeudessa. Vuokranantaja pidättää oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

Katso vuokrasopimustamme tarkemmin tästä: