Vuokraa tila

Taiteilijatalo Gjutarsin noin 45 neliön kokoinen tila talon ensimmäisessä kerroksessa soveltuu erinomaisesti yksityistilaisuuksiin, näyttelytilaksi tai kurssitoimintaan. Vuokraa Gjutars edulliseen hintaan ja saat mainion tilan juhliisi tai näyttelyysi!

JUHLATILAN VUOKRAUSHINNASTO 2019

Kesäkausi huhtikuu-syyskuu:

ma-to 125 € / vrk

pe-su 170 € / vrk

Talvikausi lokakuu-maaliskuu:

ma-to 95 € /vrk

pe-su 130 €/ vrk

Muut ajat sopimuksen mukaan. Tuntivuokra 20 €/h.

Jäseniltä hinta vuoden ympäri 50 €/vrk ja tuntivuokra 15 €/h.

Tila on käytössä klo 9.00 – 24.00 saakka, yöpymisiä ei sallita. Siivouspantti 50 €.

(Pantti palautetaan, mikäli siivouksesta on huolehdittu sopimuksen mukaisesti.)

NÄYTTELYTILAN VUOKRAUSHINNASTO 2019

1 viikko  170 €     (jäsenet 80 €)

2 viikkoa 270 €     (jäsenet 150 €)

SOPIMUSEHDOT

Tila luovutetaan käytettäväksi sellaisena kuin se on sopimuskauden alkaessa. Vuokralaisen tulee huolehtia huoneistosta huolellisesti. Huoneistossa ei saa tupakoida eikä sinne saa tuoda kotieläimiä. Vuokralaiselle luovutetaan tilan hallinnan luovutuksen yhteydessä 1 kappaletta avaimia. Tapahtuman järjestäminen on tilavuokraajan vastuulla. Vuokralainen vastaa siitä, ettei tila vahingoitu tapahtumajärjestäjien tai vieraiden toimesta. Tila tulee luovuttaa siinä kunnossa kuin se sopimusajan alkaessa oli. Jos huoneiston loppusiivous on tekemättä tai huoneiston kunto ei muutoin vastaa tässä vuokrasopimuksessa sovittua, vuokranantaja saa pidättää siivous- ja korjauskulut siivouspantista. VTS ei vastaa tiloihin tapahtuman päättymisen jälkeen jätetystä omaisuudesta. Mikäli avainta ei ole palautettu määräaikaan mennessä, peritään vuorokauden lisämaksu.

Tilavuokraaja saa käyttää Gjutarsin tuoleja ja pöytiä sekä tikkaita valmisteluissaan. Vuokralainen saa myös käyttää tilasta löytyvää astiastoa, pesuaineita ja vessapapereita. Kaikki lainattu omaisuus tulee palauttaa takaisin paikalleen tapahtuman päätyttyä. Vuokra-aika on klo 9.00 -24.00.

Tilavarauksen peruutus on tehtävä sähköpostitse info@vantaantaiteilijaseura.fi tai puhelimitse 045 196 1155 toimiston aukioloaikana. Mikäli vuokraaja peruuttaa tilavarauksensa, hän on velvollinen maksamaan vuokrasta seuraavasti:

• 50 % vuokrahinnasta, jos peruutus tehdään 30-14 päivää ennen varauspäivämäärää
  • 100 % vuokrahinnasta, jos peruutus tehdään 14-0 päivää ennen varauspäivämäärää
  • Force majeure- eli ylivoimaisesta esteestä johtuen (esim. vesivahinko, tulipalo, hirmumyrsky, sairastuminen, jolloin lääkärintodistus esitettävä) vuokralainen/vuokranantaja voi perua varauksen ilman korvausvelvollisuutta ennen varauksen alkua. Vuokraajalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

Tästä sopimuksesta johtuvat osapuolten väliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan neuvotteluteitse. Mikäli erimielisyyttä ei voida ratkaista neuvottelemalla, ratkaistaan erimielisyydet Vantaan käräjäoikeudessa. Vuokranantaja pidättää oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin.

Katso vuokrasopimustamme tarkemmin tästä: