Galleria K on Vantaan Taidemuseo Artsin ja Vantaan taiteilijaseuran yhteinen taidenäyttelytila. Vuoden näyttelyistä puolet ovat Vantaan taiteilijaseuran ja puolet Vantaan Taidemuseo Artsin tuottamia.

Taiteilijaseura järjestää kerran vuodessa keväisin näyttelyhaun galleriaan. Lue lisää sivulta Näyttelytilan hakeminen.

Galleria K on vuonna 1957 rakennettu entinen Vantaan pääkirjasto. Rakennuksen ovat suunnitelleet arkkitehdit Olli ja Eija Saijonmaa. Siipirakennus on aivan kaupungintalon yhteydessä, Tikkurilan keskustassa vain parin minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta. Galleriaksi rakennus muuntautui kaupungintalon remontin yhteydessä vuonna 2013.

Vaihtuvien taidenäyttelyiden lisäksi Galleria K:ssa pidetään seminaareja ja luentoja sekä galleria toimii myös kaupungin edustustilana. Vantaan taiteilijaseura ottaa vastaan ehdotuksia myös erilaisista kulttuuritapahtumista, joita galleriassa halutaan järjestää.

Gallerian yhteydessä toimii Vantaan taiteilijaseuran taidelainaamo, josta voi ostaa tai vuokrata seuran jäsenten teoksia.  Lainaamosta voit löytää maalauksia, veistoksia, grafiikkaa, valokuvavedoksia sekä korutaidetta. Lue lisää sivulta Taidelainaamo.