Näyttelytilan hakeminen

Vantaan Taiteilijaseura järjestää näyttelyhaun Galleria K:hon kerran vuodessa yleensä keväällä huhti-toukokuun aikana. Haku on kaikille avoin. Näyttelyajat ovat noin kolmen tai neljän viikon mittaisia. Kalenterivuoden näyttelyistä puolet tuottaa Vantaan Taiteilijaseura ry ja puolet Vantaan Taidemuseo Artsi. Joka vuosi haussa olevat näyttelykuukaudet vaihtelevat.

Vantaan Taiteilijaseura ry:n näyttelytoimikunta tekee valinnat määräaikaan tulleista hakemuksista.

Galleria K:n näyttelytila on avara ja korkea, yksi seinä on kokonaan ikkunaseinä, joten luonnonvaloa on runsaasti. Tilassa on kiskoripustus mutta myös mahdollisuus nauloilla ja ruuveilla ripustamiseen. Tila jakautuu alatasoon (68 m2) ja sitä kiertävään ylätasoon (119m2), jota reunustaa kaide.

Näyttelyaikaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka toimitetaan VAIN SÄHKÖISESSÄ MUODOSSA. Hakemus tulee lähettää yhtenä korkeintaan 5 MB:n kokoisena PDF -tiedostona.

Hakeminen

Hakemuksen tulee sisältää:

  • teoskuvia 5-10 kpl viimeaikaisesta tuotannosta
  • ansioluettelo
  • näyttelysuunnitelma (mitä näyttely sisältää, esim. maalauksia, valokuvia, veistoksia, installaatioita jne.)

Hakuajan päättymisen jälkeen tulleita hakemuksia ei käsitellä.

Näyttelyaikaa voi hakea koko galleriatilaan tai erikseen ala- tai ylätasolle. Myös taiteilijaryhmät voivat hakea näyttelyaikaa. Hakemukseen voi liittää toiveen näyttelyajankohdasta.

Myyntiprovisio

Myydyistä teoksista pidätetään provisiona 25% myyntihinnasta.

Vuokra

Koko gallerian vuokra on 730 €, alataso 410 € ja ylätaso 360 €.

Lisätietoja: Eeva Tamminen, koordinaattori, +358451961155, info@vantaantaiteilijaseura.fi tai Satu Laurel, näyttelytoimikunnan puheenjohtaja, satu.laurel@gmail.com

Vantaan taiteilijaseura tiedottaa lukuisissa eri kanavissa näyttelyhaun alkamisesta.