Jäseneksi hakeminen

Vantaan Taiteilijaseura ry on vuonna 1994 perustettu vantaalaisten ammattitaiteilijoiden yhdistys. Lue hakuohjeet!

Vantaan Taiteilijaseura ry:n jäseneksi voivat hakea ammattitaiteilijat, jotka joko

• asuvat Vantaalla tai
  • työskentelevät Vantaalla.

Seuran jäseneksi voidaan hakemuksesta hyväksyä kaikki Vantaalla toimivat tai asuvat Taidemaalariliiton, Suomen Kuvanveistäjäliiton, Suomen Taidegraafikkojen Liiton, MUU ry:n, AV-arkin, Valokuvataiteilijoiden liiton ja Taiteilijat O ry:n jäsenet.

Hakemus

Täytä ensin TÄSTÄ sähköisen hakemuksen tiedot. Uudet jäsenvalinnat tehdään aina hakemuksen jättöpäivästä seuraavassa seuran vuosikokouksessa keväällä tai syksyllä. Hakemuksia käsitellään siis kaksi kertaa vuodessa.

Hakemuksen liitteet voi lähettää
  1. sähköisesti osoitteeseen info@vantaantaiteilijaseura.fi tai
  2. postittaa osoitteeseen

Vantaan Taiteilijaseura ry

Galleria K

01030 VANTAAN KAUPUNKI

Toivomme hakemuksia ja liitteitä ensisijaisesti sähköisessä muodossa.

Hakemuksen liitteet
  • Ajantasainen ansioluettelo, jossa tulee ilmetä hakijan koulutus, näyttelytoiminta ryhmiteltynä yksityis-, ryhmä- ja yhteisnäyttelyihin sekä muu ansioituminen kuvataiteilijana
  • Hyvälaatuisia ja viimeaikaisia teoskuvia vähintään 3 kpl, enintään 10 kpl. Kuvien yhteydessä tulee olla teostiedot: teoksen nimi, vuosi, tekniikka ja koko
  • Liitteet tulee lähettää yhtenä pdf-tiedostona (max 5 MB)

HUOM! Kotisivut tai sosiaalisessa mediassa esillä olevat kuvat eivät riitä hakemuksen teoskuviksi.

Jäsenmaksu ja -edut

Jäsenmaksu on 50 €/vuosi. Jäsenet saavat vuokrata Taiteilijatalo Gjutarsin tiloja alennettuun hintaan, tuoda teoksia taidelainaamoon sekä osallistua vuotuisiin yhteisnäyttelyihin ja tapahtumiin. Vantaan Taiteilijaseura tarjoaa joka vuosi näyttelymahdollisuuksia Peijaksen sairaalassa ja Vantaan palvelutaloissa. Seuran kautta on mahdollista hakea myös residensseihin Unkariin, Itävaltaan, Viroon, Islantiin ja Ruotsiin. Jäsenille lähetetään kuukausittain jäsenkirje, jossa tiedotetaan seuran tapahtumista, näyttelymahdollisuuksista ja muista ajankohtaisista asioista.