Jäseneksi hakeminen

Vantaan Taiteilijaseura ry on vuonna 1994 perustettu vantaalaisten ammattitaiteilijoiden yhdistys. Liity jäseneksi täyttämällä oheinen hakemus!

Vantaan Taiteilijaseura ry:n jäseneksi voivat hakea ammattitaiteilijat, jotka joko

• asuvat Vantaalla tai
  • työskentelevät Vantaalla.
Hakemus

Vapaamuotoisen hakemuksen voi jättää milloin tahansa vuoden aikana. Uudet jäsenvalinnat tehdään aina hakemuksen jättöpäivästä seuraavassa seuran vuosikokouksessa keväällä tai syksyllä. Hakemuksia käsitellään siis kaksi kertaa vuodessa.

Hakemuksen voi lähettää
  1. sähköisesti osoitteeseen info@vantaantaiteilijaseura.fi tai
  2. postittaa osoitteeseen

Vantaan Taiteilijaseura ry

Galleria K

01030 VANTAAN KAUPUNKI

Hakemuksessa tulee olla:

• Taiteilijan yhteystiedot
  • Ajantasainen ansioluettelo, jossa tulee ilmetä hakijan koulutus, näyttelytoiminta ryhmiteltynä yksityis-, ryhmä- ja yhteisnäyttelyihin sekä muu ansioituminen kuvataiteilijana
  • Hyvälaatuisia ja viimeaikaisia teoskuvia vähintään 3 kpl, enintään 10 kpl. Kuvien yhteydessä tulee olla teostiedot: teoksen nimi, vuosi, tekniikka ja koko
  • Sähköinen hakemus tulee lähettää yhtenä pdf-tiedostona (max 5MB)

HUOM! Kotisivut tai sosiaalisessa mediassa esillä olevat kuvat eivät riitä hakemuksen teoskuviksi.

Jäsenmaksu ja -edut

Jäsenmaksu on 50 €/vuosi. Jäsenet saavat vuokrata Taiteilijatalo Gjutarsin tiloja alennettuun hintaan, tuoda teoksia taidelainaamoon sekä osallistua vuotuisiin yhteisnäyttelyihin ja tapahtumiin. Vantaan Taiteilijaseura tarjoaa joka vuosi näyttelymahdollisuuksia Peijaksen sairaalassa ja Vantaan palvelutaloissa. Seuran kautta on mahdollista hakea myös residensseihin Unkariin, Itävaltaan, Viroon, Islantiin ja Ruotsiin. Jäsenille lähetetään kuukausittain jäsenkirje, jossa tiedotetaan seuran tapahtumista, näyttelymahdollisuuksista ja muista ajankohtaisista asioista.