Jäseneksi hakeminen

Vantaan Taiteilijaseura ry on vuonna 1994 perustettu vantaalaisten ammattitaiteilijoiden yhdistys. Lue hakuohjeet!

Vantaan Taiteilijaseura ry:n jäseneksi voivat hakea ammattitaiteilijat.

Seuran jäseneksi voidaan hakemuksesta hyväksyä Vantaalla vakituisesti asuva henkilö, joka on visuaalisen alan taiteilija ja kuuluu valtakunnalliseen ammattiliittoon, on taiteen ammattikoulutuksen saanut henkilö tai joka muutoin on hankkinut vastaavan pätevyyden ja toiminut ansiokkaasti omalla alallaan.

 

Hakemus

Täytä ensin TÄSTÄ sähköisen hakemuksen tiedot. Uudet jäsenvalinnat tehdään aina hakemuksen jättöpäivästä seuraavassa seuran vuosikokouksessa syksyllä. Hakemuksia käsitellään kerran vuodessa. Tämän vuoden jäsenhaku on avoinna 20.9.2024 asti.

Hakemuksen liitteet voi lähettää joko:
  1. sähköisesti osoitteeseen info@vantaantaiteilijaseura.fi tai
  2. postittaa osoitteeseen

Vantaan Taiteilijaseura ry
Galleria K
PL 1571
01030 VANTAAN KAUPUNKI

Toivomme hakemuksia ja liitteitä ensisijaisesti sähköisessä muodossa.

Hakemuksen liitteet
  • Ajantasainen ansioluettelo, jossa tulee ilmetä hakijan koulutus, näyttelytoiminta ryhmiteltynä yksityis-, ryhmä- ja yhteisnäyttelyihin sekä muu ansioituminen kuvataiteilijana
  • Hyvälaatuisia ja viimeaikaisia teoskuvia vähintään 3 kpl, enintään 10 kpl. Kuvien yhteydessä tulee olla teostiedot: teoksen nimi, vuosi, tekniikka ja koko
  • Liitteet tulee lähettää yhtenä pdf-tiedostona (max 5 MB)

HUOM! Kotisivut tai sosiaalisessa mediassa esillä olevat kuvat eivät riitä hakemuksen teoskuviksi.

Jäsenmaksu ja -edut

Jäsenmaksu on 60 €/vuosi. Jäsenet saavat vuokrata Taiteilijatalo Gjutarsin tiloja alennettuun hintaan, tuoda teoksia taidelainaamoon sekä osallistua vuotuisiin yhteisnäyttelyihin ja tapahtumiin. Vantaan Taiteilijaseura tarjoaa joka vuosi näyttelymahdollisuuksia Peijaksen sairaalassa ja Vantaan palvelutaloissa. Seuran kautta on mahdollista hakea myös residensseihin Itävaltaan, Islantiin, Unkariin ja Viroon. Jäsenille lähetetään kuukausittain jäsenkirje, jossa tiedotetaan seuran tapahtumista, näyttelymahdollisuuksista ja muista ajankohtaisista asioista.