Huhtikuussa 2014 Vantaan Taiteilijaseura ry:n näyttely- ja lainaamotoiminta siirtyi Galleria K:hon, Asematie 7:ään. Galleria K on Vantaan Taidemuseon uusi näyttelytila kaupungintalon yhteydessä aivan Tikkurilan keskustassa. Se on Vantaan Taiteilijaseuran ja Vantaan kaupungin yhteinen tila taiteelle. Galleria K:ssa pidetään vaihtuvien näyttelyiden lisäksi seminaareja ja luentoja. Kalenterivuoden näyttelyistä puolet on Vantaan Taiteilijaseuran ja puolet Vantaan Taidemuseon tuottamia.
Myös Vantaan Taiteilijaseuran taidelainaamo sijaitsee K:n tiloissa. Taidelainaamossa on esillä seuran jäsenten teoksia. Teoksia on mahdollista ostaa kertaostoina tai lainata kotiinsa kuukausimaksua vastaan. Kuukausimaksu määräytyy teoksen hinnan mukaan. Lainaamosta voit löytää maalauksia, veistoksia, grafiikkaa, valokuvavedoksia sekä korutaidetta.
Galleria K:ssa voi vierailla sen aukioloaikoina: ke klo 12-18, to-pe klo 11-17, la-su klo 12-16.