Galleria K ja Vantaan kaupungintalo kesäkuussa 2018.

Galleria K on Vantaan Taidemuseo Artsin ja Vantaan Taiteilijaseura Ry:n yhteinen näyttelytila kaupungintalon yhteydessä aivan Tikkurilan keskustassa vain parin minuutin kävelymatkan päässä Tikkurilan asemalta.

Vaihtuvien näyttelyiden lisäksi Galleria K:ssa pidetään seminaareja ja luentoja. Vuoden näyttelyistä puolet on Vantaan Taiteilijaseuran ja puolet Vantaan Taidemuseo Artsin tuottamia.

Gallerian yhteydessä toimii taidelainaamo, josta voi ostaa tai vuokrata seuran jäsenten teoksia.  Kuukausimaksu määräytyy teoksen hinnan mukaan. Lainaamosta voit löytää maalauksia, veistoksia, grafiikkaa, valokuvavedoksia sekä korutaidetta.

Tervetuloa!

Galleria K:ssa voi vierailla sen aukioloaikoina: ke klo 12-18, to-pe klo 11-17, la-su klo 12-16.