Vantaan Taiteilijaseuran taidelainaamo toimii Tikkurilan keskustassa,
Galleria K:n tiloissa, katuosoitteessa Asematie 7.

Avoinna ke klo 12-18, to-pe klo 11-17, la-su klo 12-16

Taidelainaamossa on esillä vaihtuva kokoelma Vantaan Taiteilijaseuran jäsentaiteilijoiden maalauksia, grafiikkaa, keramiikkaa, veistoksia, kortteja ja lahjaesineitä.
Henkilökunta opastaa ja antaa tarvittaessa mielellään asiantuntija-apua.
Taidelainaamossa on myynnissä myös lahjakortteja.

Taidelainojen minimilaina-aika on yksi kuukausi. Teoksen voi lunastaa omakseen maksamalla kuukausittaista vuokraa kunnes kokonaishinta on suoritettu. Vuokran suuruus määräytyy teoksen hinnan mukaan.

Teoksen hinta Lainausmaksu €/kk
0-400€ – 20€
401-800€ – 30€
801-1200€ – 40€
1201-1600€ – 50€
1601-2000€ – 60€
2001-€ – 100€

Taidelainaamon teoskuvia ja uutisia:

Galleria K:n henkilökunta opastaa ja antaa tarvittaessa mielellään asiantuntija-apua teosvalintatilanteissa niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Taidelainaamon lahjakortti:

Taidelainaamosta on saatavilla myös lahjakortteja. Lahjakortti on oiva lahja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Kortin saajalla on mahdollisuus valita mieleisensä teos vuokralle tai omaksi.