Peijaksen sairaalan käytävägalleria | Johanna Häiväoja | Elämme outoja aikoja, ystävä hyvä | 1.7.-31.7.2020

Peijaksen sairaalan käytävägalleriassa Johanna Häiväojan töitä esillä heinäkuussa.

Elämme outoja aikoja, ystävä hyvä

Teen harvoin värillisiä töitä ja nyt esillä oleva kokonaisuus on monien vuosikymmenen aikana syntynyt sarja tieteiselokuvien ja -kirjojen innoittamia teoksia. Halusin tuoda esille tämänhetkiseen maailmantilanteeseen sopivia töitä. Tekniikkana on pääosin pastelli, jonkin verran saattaa löytyä myös liitua, hiiltä, vesiväriä, mustetta, ehkä jopa kahvia. Nämä teokset ovat ensimmäistä kertaa yhdessä nähtävinä Peijaksen sairaalan käytävägallerian näyttelyssä heinäkuun ajan. Mukana on myös muutamia teemaan liittyviä veistoksia. Tervetuloa tutustumaan!

Kiitokset Vantaan Taiteilijaseuralle! VTS:n taidelainaamo sijaitsee Tikkurilassa, kaupungintalon vieressä.

Johanna Häiväoja
on suomalainen kuvanveistäjä, joka työskentelee Vantaalla ja Normandiassa. Hän on valmistunut Ranskan Kuvataideakatemiasta ja on tehnyt mm. Onnisen pääkonttorin edessä olevan "Incrementum" -veistoksen sekä muistomerkkejä Hietaniemen ja Ruskeasannan hautausmaalle. Häiväojan töitä on nähtävillä Vantaan Galleria K:ssa, Galleria Sculptorissa Helsingissä, Galleria Kakslauttasessa Saariselällä sekä veistoskauppa.fi -sivuilla.

Johanna Häiväoja, Cosmos, 2020

 

Posted in Näyttelyt, Uutiset.