JÄSENHAKU

Vantaan taiteilijaseuran vuoden 2023 jäsenhaku on käynnissä.

Hae Vantaan taiteilijaseuran jäseneksi 20.9. mennessä!

Seuran jäseneksi voidaan hyväksyä Vantaalla vakituisesti asuva visuaalisen alan ammattitaiteilija, joka kuuluu valtakunnalliseen ammattiliittoon, on taiteen ammattikoulutuksen saanut henkilö tai joka muutoin on hankkinut vastaavan pätevyyden ja toiminut ansiokkaasti omalla alallaan.

Jäsenet saavat tuoda teoksia taidelainaamoon ja nettilainaamoon sekä osallistua yhteisnäyttelyihin ja tapahtumiin. Jäsenhintaisia tapahtumia ovat mm. croquis-illat. Vantaan taiteilijaseura kuuluu Suomen kuvataiteilijoiden keskusliittoon ja jäsenille jaetaan SKJL:n jäsenkortti, jossa omat etunsa. Vuosittain on näyttelyhaku Galleria Kn ja Galleria Gjutarsiin ja näyttelymaksut ovat näissä jäsenille hieman tavallista alhaisempia. Vantaan Taiteilijaseura tarjoaa jäsenilleen joka vuosi näyttelymahdollisuuksia myös Peijaksen sairaalassa ja Vantaan palvelutaloissa. Seuran kautta on mahdollista hakea residensseihin Unkariin, Itävaltaan, Viroon, Islantiin ja Ruotsiin. Kuukausittain tulee sähköinen jäsenkirje, jossa tiedotetaan seuran tapahtumista, näyttelymahdollisuuksista ja muista ajankohtaisista asioista. Jäsenmaksu on 60 €/vuosi.

Hakemus
Täytä ensin TÄSTÄ sähköisen hakemuksen tiedot.
Hakemuksen liitteet voi lähettää joko:

sähköisesti osoitteeseen info@vantaantaiteilijaseura.fi tai
postittaa osoitteeseen

Vantaan Taiteilijaseura ry
Galleria K
PL 1571
01030 VANTAAN KAUPUNKI

Toivomme hakemuksia ja liitteitä ensisijaisesti sähköisessä muodossa.

Hakemuksen liitteet
Ajantasainen ansioluettelo, jossa tulee ilmetä hakijan koulutus, näyttelytoiminta ryhmiteltynä yksityis-, ryhmä- ja yhteisnäyttelyihin sekä muu ansioituminen kuvataiteilijana. Hyvälaatuisia ja viimeaikaisia teoskuvia vähintään 3 kpl, enintään 10 kpl. Kuvien yhteydessä tulee olla teostiedot: teoksen nimi, vuosi, tekniikka ja koko

Liitteet tulee lähettää yhtenä pdf-tiedostona (max 5 MB) tis suuremmat www.wetransfer.com kautta

HUOM! Kotisivut tai sosiaalisessa mediassa esillä olevat kuvat eivät riitä hakemuksen teoskuviksi.

Posted in Uutiset.