Vantaa päivä, Vantaan taiteilijaseura

Vantaan taiteilijaseura etsii työntekijää kahteen tehtävään

Vantaan taiteilijaseura etsii työntekijää kahteen tehtävään

HEI!

OLETKO ETSIMÄMME POSITIIVINEN TAITEEN KENTÄLLÄ TYÖSKENTELYSTÄ KIINNOSTUNUT HENKILÖ? Vantaan taiteilijaseura etsii työntekijää kahteen tehtävään:

----------------------------------------------------

KOORDINAATTORI

Työpaikkana toimii Tikkurilan keskustassa, kaupungintalon kupeessa sijaitseva Galleria K, jossa taiteilijaseuralla on myös oma taidelainaamo ja toimisto. Galleria K on Vantaan taidemuseo Artsin, sekä Vantaan taiteilijaseuran yhteinen taiteen tila.

TEHTÄVÄN KUVAUS:
Koordinaattorin työtehtäviin kuuluu taiteilijaseuran asioiden hoitaminen - näyttelyiden koordinointi, jäsenasiat, tiedottaminen, talousasiat, yhteistyö seuran hallituksen kanssa ja taidelainaamon ylläpito sekä Galleria K:n näyttelyvalvonta.

Katsomme eduksi, jos hakijalla on tehtävään sopiva koulutus ja aiempaa kokemusta taloushallinnosta, tiedotuksesta tai järjestötoiminnasta. Toivomme koordinaattorilta asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokemusta asiakaspalvelu- ja/tai myyntitehtävistä, atk-ohjelmien ja sosiaalisen median osaamista (LibreOffice/Word -ohjelmat, WordPress, Facebook, Instagram) sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Hakijalla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteeseen liittyvältä alalta, mutta yleinen taiteen tietämys ja kiinnostus kulttuuria kohtaan luetaan eduksi. Työssä tarvitaan tarkkuutta, huolellisuutta ja joustavuutta.

Työaika on 27 tuntia/viikko (ke-pe 11-18, la-su 12-16).

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Haastattelut tehtävään pidetään marraskuun alussa. Vapaamuotoiset hakemukset ja CV 30.10.2023 klo 17.00 mennessä sähköpostiin info@vantaantaiteilijaseura.fi otsikolla KOORDINAATTORI

Lisätietoja: info@vantaantaiteilijaseura.fi, 045196 1155, koordinaattori Paula Pitkänen

--------------------------------------------------------

GALLERIA- ja TAIDELAINAAMOASSISTENTTI

Tehtävä on määräaikainen (12 kk) ja edellytyksenä on TE-toimiston työttömälle työntekijälle myöntämä palkkatuki (100%).

Työtehtävät painottuvat taidelainaamon sekä gallerian asiakaspalveluun, myyntiin ja markkinointiin sekä verkkosivujen päivitykseen ja viestintään. Tehtävät sisältävät näyttelynrakennusta ja teosten esillepanoa. Työpaikka sijaitsee Tikkurilassa sekä Galleria Gjutarsissa että Galleria K:ssa.

Edellytämme galleria- ja taidelainaamoassistentilta asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokemusta asiakaspalvelu- ja/tai myyntitehtävistä, atk-ohjelmien ja sosiaalisen median osaamista (LibreOffice/Word -ohjelmat, WordPress, Facebook, Instagram), hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, sekä kiinnostusta kuvataiteisiin. Tarkka työnkuva määräytyy yhdessä sovittavalla tavalla työhön valittavan henkilön osaamisen ja tavoitteiden mukaisesti.

Työaika on 26 tuntia/viikko (ke-pe 11-18, la-su 12-16). Työstä maksetaan kuukausipalkka 1500 euroa.

Työ alkaa tammikuun lopulla 2024.

Haastattelut tehtävään pidetään marraskuun aikana.

Vapaamuotoisethakemukset ja CV 15.11.2023 klo 17.00 mennessä sähköpostiin info@vantaantaiteilijaseura.fi otsikolla GALLERIA-ASSISTENTTI

Lisätietoja: info@vantaantaiteilijaseura.fi / 045196 1155, koordinaattori Paula Pitkänen

 

Kuvassa osa Paula Holopaisen maalauksesta Magnolia

Posted in Uutiset.