Peijaksen sairaalan käytävägalleria | Paula Nordfors | Maalauksia | 1.6. – 30.6. 2021

Peijaksen sairaalan käytävägalleriassa kesäkuussa 2021 vuorossa huikea Paula Nordfors

Paula Nordfors | Maalauksia 1.6 – 30.6.2021

Sanotaan, että mandala voidaan yhdistää symboliseen palatsiin. Tämä palatsi sijaitsee ympyröiden keskellä, kuin suojelevien kerrosten turvassa. Tasot symboloivat samalla ominaisuutta, joka ihmiseltä vaaditaan palatsiin pääsemiseksi.

Ihmisyydessä symbolinen palatsi voitaisiin kuvitella rakkauden temppelinä. Kun kaikessa olemisessa ja tekemisessä on perustana rakkaus, elämässä vallitsee syvä kiitollisuus ja merkityksellisyys.

Haluan näyttelykokonaisuudella rakentaa kuin yhden suuren teoksen, joka puhuttelisi katsojansa hänen omaan keskustaan. Omaan kauneuteen, tuonne syvimmälle tasolle - jossa puhkeamme kukkaan. Palatsiimme.

Näyttelyni koostuu eri vuosilta, kuin ylijäämä teoksista. Teokset ovat syntyneet sivutuotteina muun taiteen tekemiseni rinnalla; ajatusten peilikuvina, kuin aivoja putsaavat unet yöllä. Keskeneräisyys on läsnä. Tasot, jotka lopulta mahdollistavat pääsyn omaan palatsiini.

”A flower does not think of competing with the flower next to it. It just blooms.” - Zen Shin

Teokset ovat myynnissä.

Lisätietoja:

paulanordfors@gmail.com

puh: 050 4042098

 

Posted in Näyttelyt, Uutiset.