SARASTUS POP-UP | VANTAAN TAITEILIJASEURA | 2.6 – 6.6. 2021

SARASTUS POP-UP | VANTAAN TAITEILIJASEURA 2.6-6.6. 2021

Galleria K avataan pitkän tauon jälkeen toiveikkaalla SARASTUS-näyttelyllä. Sarastus kerää yhteen 25 jäsentaitelijan teoksia: maalauksia, grafiikkaa ja veistoksia.
Näyttelyn teema luo ajatuksen paremmasta huomisesta, uudesta alusta ja uskosta tulevaisuuteen. Näyttely yleisilme on monipuolisen rauhoittava mutta samalla energisoiva. Nyt Tikkurilan sydämessä tarjoillaan taas upeaa värikattausta kaikille janoisille taiteen ystäville.
Kaikki teokset ovat myytävänä.
Näyttelyn taitelijat ovat:
MERJA KUPARI - PAULA HOLOPAINEN - PIRKKO KILPELÄ - RIIKA ANUNDI - SEPPO LAGOM - TARJA POLARI - TIZZI FIB - ALBERT ADEL - ANNE KAUPPILA - ANU ESKELIN - ARTHUR RAGNARSSON - ATHANASIA AARNISUO - CARITA NISSINEN - JAANA KANGAS - JUHA-MATTI PITKÄNEN - KARI VÄHÄSARJA - LEENA GOLNIK - OSSI TEERIMÄKI - PÄIVI ALLONEN - PÄIVI EEROLA - PAULA NORDFORS - RIIKKA-LIINA MARTISKAINEN - TEA WARINOWSKI - ULLA KURONEN - MINNA RISTOLAINEN - VEERA TIAINEN
Kuvan teos: Riika Anundi: Kiertokulku, 2021

 

Posted in Näyttelyt, Uutiset.