Vaasan taiteilijaseura -Ystävyys-näyttely, Galleria K

GALLERIA K | VAASAN TAITEILIJASEURA | Ystävyys | 2.-26.2.2023

Mukana taiteilijat:
TUIJA ARINA-SUNDELIN - PAULA BLÅFIELD - SYLVIA JAVEN - SEPPO KARI - HARRI LEHTINEN - ANNE NIEMI - SUSANNA PAAVOLA-LEHTINEN - MARITA PERTTULA - MIRA ROIVAINEN - MAIRE RUOTSALAINEN - HELENA SAARI - TEIJA TAKALA - KIRSTI UIMONEN -JAANA VALTARI - MIRVA VITTANIEMI - ANNITA ÖDMAN

 

Ystävyys- niminen näyttely on toteutettu vaihtonäyttelynä Vantaan Taiteilijaseuran kanssa.  Vaasalaiset tulevat Vantaalle pitämään näyttelyn ja Vantaalaiset taas vuorostaan huhtikuussa Vaasaan. Näyttelyssä on mukana 16:n Vaasan Taiteilijaseuran jäsenen töitä.

Mukana taiteilijat:
TUIJA ARINA-SUNDELIN - PAULA BLÅFIELD - SYLVIA JAVEN - SEPPO KARI - HARRI LEHTINEN - ANNE NIEMI - SUSANNA PAAVOLA-LEHTINEN - MARITA PERTTULA - MIRA ROIVAINEN - MAIRE RUOTSALAINEN - HELENA SAARI - TEIJA TAKALA - KIRSTI UIMONEN -JAANA VALTARI - MIRVA VITTANIEMI - ANNITA ÖDMAN

Ystävyyttä voi kuvata monella tavalla. Ystävät ovat tärkeitä ja ystävyyttä on monenlaista. Ystävyys voi olla häilyvää, monimutkaista, petollista, kestävää, iloista, lohdullista ja surullista. Ystävyys voi olla koko elämän pituinen tai vain lyhyt hetki matkalla. Ystävyyttä on kuvattu esittävien ja abstraktien kuvien ja veistosten kautta.

Vaasan Taiteilijaseura ry on vuonna 1953 perustettu Vaasassa ja sen ympäristössä asuvien ammattitaiteilijoiden kaksikielinen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää kuvataidetta Vaasassa ja ympäristössä. Seura täyttää tänä vuonna 70 vuotta. Seura toimii kuvataiteen ja sen harjoittajien yhdyssiteenä ja etujärjestönä sekä pyrkii lähentämään taiteilijoita ja taideyleisöä. Seura ylläpitää taidelainaamoa ja galleriaa Vaasassa.(Black Wall Gallery) sekä järjestää näyttelyitä ja tapahtumia Vaasassa ja sen lähiympäristössä.

Vaasan Taiteilijaseura ry on Suomen Kuvataidejärjestöjen liitto ry:n jäsen.

VAASAN TAITEILIJASEURA

Posted in Näyttelyt, Uutiset.