GALLERIA K | INVENTAARIO | H KOSTIAINEN | 3.6.-2.7.2023

H. Kostiaisen näyttely on inventaario ajatuksista, ominaisuuksista ja minäkuvasta. Se on lopputulos noin viiden vuoden työskentelyprosessista, joka on jatkokertomuksen lailla hioutunut eteenpäin näyttelystä toiseen.

H Kostiaisen näyttely Inventaario Galleria K:n alatasolla 3.6.- 2.7.2023.

Inventaario tarkoittaa luetteloa tavaroista ja materiaaleista, jotta selviäisi mitä on omistuksessa ja mitä on mahdollisesti kadonnut. Tämä näyttely on inventaario ajatuksista, ominaisuuksista ja minäkuvasta. Se on lopputulos noin viiden vuoden työskentelyprosessista, joka on jatkokertomuksen lailla hioutunut eteenpäin näyttelystä toiseen.

Inventaario on selonteko tutkimusmatkasta, jonka aikana on manifestoitu mielen hyvinvoinnin tärkeydestä, kaivettu luut esiin ja pidetty ahdistusta kädessä. Kipua, epävarmuutta sekä vaikeita tunteita kuvaavat haavat on kurottu umpeen ja korjauskehotukset nostettu esiin tarkasteltavaksi objektiivisesti.

H Kostiainen on valmistunut kuvataiteilijaksi Saimaan ammattikorkeakoulusta Imatralla 2018. Hän asuu ja työskentelee Lappeenrannassa. Kostiainen työskentelee monipuolisesti maalauksen, korutaiteen ja installaation rajapinnoilla. H­änen teoksensa käsittelevät mielenterveyteen, persoonaan ja identiteettiin liittyviä teemoja. Kostiainen on pitänyt useita yksityisnäyttelyitä ja ollut osana ryhmänäyttelyissä sekä Suomessa, että ulkomailla. Oman taiteellisen työskentelyn lisäksi hän toimii LAB-ammattikorkeakoulussa kuvataiteen yksikön maalauksen ja korutaiteen pajamestarina, sekä yksikön näyttelymestarina. Hän toimii myös Korutaideyhdistyksen rahastonhoitajana.

Näyttelyn avajaiset ovat 2.6. kello 17-19.

HUOM! Galleria K on suljettu to 22.6. sekä to-pe 28.-30.6. katutöiden aiheuttaman tärinän vuoksi. Avoinna la-su 1.-2.7.23.

Tervetuloa taiteilijatapaamiseen sunnuntaina 2.7. klo 14-16!

Lisätietoja taiteilijan nettisivuilta:
https://hkostiainen.art/

Ja sosiaalisesta mediasta:

https://www.instagram.com/hkostiainen

 

Posted in Näyttelyt, Uutiset and tagged , , , .