GALLERIA GJUTARS | KILTAPAVILJONKI 2023-RYHMÄNÄYTTELY | ESPOON TAITEILIJAKILTA RY | 6.7.-23.7.2023

Espoon Taiteilijakilta ry on vuonna 2009 perustettu espoolaisten ammattitaiteilijoiden yhdistys, joka järjestää taidenäyttelyitä, seminaareja sekä muuta kuvataiteeseen liittyvää toimintaa Espoossa sekä Espoon ulkopuolella. Taiteilijakiltaan kuuluu 50 jäsentä monipuolisesti kuvataiteen kaikilta osa-alueilta. Järjestämme vuosittain perinteisen jäsenten ”Kiltapaviljonki”-ryhmänäyttelyn, nyt vuonna 2023 poikkeuksellisesti Vantaan Taiteilijatalo Gjutarsissa.

Kiltapaviljonki 2023-ryhmänäyttely

Espoon Taiteilijakilta ry on vuonna 2009 perustettu espoolaisten ammattitaiteilijoiden yhdistys, joka järjestää taidenäyttelyitä, seminaareja sekä muuta kuvataiteeseen liittyvää toimintaa Espoossa sekä Espoon ulkopuolella. Taiteilijakiltaan kuuluu 50 jäsentä monipuolisesti kuvataiteen kaikilta osa-alueilta. Järjestämme vuosittain perinteisen jäsenten ”Kiltapaviljonki”-ryhmänäyttelyn, nyt vuonna 2023 poikkeuksellisesti Vantaan Taiteilijatalo Gjutarsissa.

Näyttelyyn osallistuvat yhdistyksestä seuraavat jäsentaiteilijat:

Marja Blomster
Nina Forsman
Pekka Kaikkonen
Carita Maury
Raúl Mejía Moreno
Antti Minkkinen

Juan Antonio Muro
Anne Ovaska
Kari Puikkonen
Svetlana Ruoho
Annika Ruuska

Maija Santala
Saila Saranpää
Pertti Summa
Elina Tammiranta-Summa
Andrzej Tarasiuk
Noora Ylipieti

Avajaiset / Opening
Keskiviikkona 5.7.2023 klo 17-19
Lämpimästi tervetuloa!

www.espoontaiteilijakilta.fi
https://www.vantaantaiteilijaseura.fi/galleria-gjutars/

Posted in Näyttelyt, Uutiset.