PEIJAKSEN KÄYTÄVÄGALLERIA | PÄIVI KINNUNEN -MUTTA MISSÄ ON SIRIUS | JORMA REIMAN -KUKASTA KUUHUN | 4.11.2023-31.3.2024

Peijaksen sairaalan käytävägalleriassa Päivi Kinnusen maalauksia ja Jorma Reimanin luontokuvia vielä maaliskuun loppuun saakka.

Tervetuloa!

Jorma Reiman
KUKASTA KUUHUNluontokuvia

Jorman valokuvissa pääsemme tällä kertaa näkemään kuvattavia kohteita hyvin läheltä ja todella kaukaa. Kuvattavaa luontoa on löytynyt paitsi ulkoa myös sisätilasta. Kamera on tavoittanut niin tuntemattomampia kuin melko tuttujakin kohteita – myös kuvaajalleen läheisesti ja lämpimästi tutun Leksa-kissan.

Päivi Kinnunen
… MUTTA MISSÄ ON SIRIUS? -Sekatekniikkamaalauksia

Uusien, tämän vuoden aikana syntyneiden maalausteni aihepiiri liikkuu osin koetussa arkitodellisuudessa, osin eskapismissa. Kaipaan silmieni avautumista, kaipaan nähdä enemmän ja syvemmin kuin nyt näen. Sisäiset kokemukseni velloutuvat ja nykertyvät kankaalle akryylimaalin, värillisten musteiden sekä erilaisten kynien avulla.


Peijaksen sairaala, Sairaalakatu 1, 01400 Vantaa
kahvion viereinen käytävä.  Avoinna arkisin 8-16.

 

Posted in Näyttelyt, Uutiset.