Emilia Niskasaari, Arktinen Tivoli, Galleria Gjutars

GALLERIA GJUTARS | EMILIA NISKASAARI | ARKTINEN TIVOLI | 11.1.-29.1.2023

ARKTINEN TIVOLI on värikäs, ronskisti leikatuista lasinpaloista koottu näyttely. Taulunpohjia muistuttavien metallilaatikoiden päälle on nauloilla kiinnitetty hahmoja, tapahtumia ja tuntemuksia.

 

Mitä miettii ihminen vaellellessaan yksin talvisilla kaduilla. Tallustaessaan tilanteesta toiseen, paikasta paikkaan, yhden luota toisen ohi. Keskustelujen pätkien sekoittuessa vaihtuviin muotoihin, liikkuvaan väriin, märkiin litiseviin sukkiin. Ylhäältä pelmuava valo, joka saa varjot näyttämään silhueteilta, kun pitkä tööööt kehottaa siirtymään eteenpäin. Kävellen, lautassa, matkalla saareen, raahaten aina jotain hirveän painavaa, jonka pyrkii unohtamaan. Koetut kasvot, monet tarinat, keskellä kaikkea järjetön ilo, ehkä hullun hirnahdus.

Arktinen tivoli on värikäs, ronskisti leikatuista lasinpaloista koottu näyttely. Taulunpohjia muistuttavien metallilaatikoiden päälle on nauloilla kiinnitetty hahmoja, tapahtumia ja tuntemuksia.

Emilia Niskasaari on helsinkiläinen kuvataiteilija. Niskasaari valmistui Taideyliopiston Kuvataideakatemiasta, kuvanveiston osastolta vuonna 2018, jonka jälkeen hän on pitänyt muutaman yksityisnäyttelyn ja osallistunut useisiin ryhmänäyttelyihin.

instagram.com/emilianiskasaari  

Avajaiset keskiviikkona 11.1. klo 17-19. Näyttely avoinna 12.-29.1.2023 ke 12-18, to-pe 11-17, la-su 12-16. Taiteilija on itse paikalla avajaisissa ja viikonloppuisin.

Lämpimästi tervetuloa!

Galleria Gjutars
Vanha Kuninkaalantie 6, Tikkurila
01300 Vantaa

Posted in Näyttelyt, Uutiset.